El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Frases i dites catalanes en les mascaretes divertides d’Els Ximplets
  • CA

El coronavirus ha tenyit aquests últims mesos de preocupació, incertesa i tristor. Aquest Nadal serà diferent per moltes raons, però les ganes de riure han de continuar ben presents. Així ho volen els propietaris d’Els Ximplets, una marca de Vallgorguina nascuda el 2018. Què ofereixen? Un regal útil i divertit: mascaretes amb dites i frases fetes típiques del català.

No en veuràs de més originals. Parlem d’uns models 100% catalans que es poden adquirir online o en més de 40 botigues multimarca arreu de Catalunya. Amb missatges potents i cridaners. Estan fetes de cotó 97%, produïdes al Maresme i amb els filtres tractats. A més a més, es venen en una bossa de cotó orgànic i regalen un bolígraf de gel hidroalcohòlic.

Què les diferencia de les altres? Que parlen català, clarament: “Estic tocat del bolet”, “Muts i a la gàbia”, “Quin cacau”, “S’ha acabat el bròquil”, “Torracollons desconfinat”, “Aparta dos metres, microbi” o “A dos metres, borinot” són només alguns exemples. De color negre i amb la frase estampada en un els costats. Una proposta refrescant ideal per a un regal de Nadal que sí que faran servir. 

Fes clic aquí i tria la teva mascareta.

Dos models de les mascaretes d’Els Ximplets

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa