El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Baobag, la mascareta artesanal més ecològica
  • CA

Aquest Nadal, la mascareta es pot convertir en un dels millors regals. Útil, pràctica i econòmica, és el complement de moda. La marca catalana Baobag n’és conscient i és per això que ofereixen un catàleg ben ple de diferents propostes. 

Nascuda a la capital catalana el 2012, ofereix una estampació sostenible de Km0. Destaca, precisament, la seva confecció feta a casa. Un producte 100% local des del primer moment, fins que arriba a mans del client. La seva mascareta no només és un tros de tela bonica, sinó que realment protegeix. Compten amb una butxaca per posar el filtre, encara que el teixit interior de la mascareta ja compta amb el certificat. Ofereixen propostes divertides i originals, amb dibuixos d’animalons o d’altres més chic com aquesta vermella amb papallones estampades.  

Les il·lustracions originals s’estampen artesanalment, amb tintes ecològiques. Baobag fuig de les il·lustracions de moda, no els interessa què és tendència en aquest moment. Busquen una imatge que vagi més enllà. Es poden adquirir online i també en les seves dues botigues físiques a Barcelona, la del carrer Freser, 102 i la del carrer Parlament, 7.

Fes clic aquí i tria la teva mascareta.

Mascaretes de Baobag / Gerard Solla

Dos dels models proposats per la marca  / Gerard Solla

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa