El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Que la crisi econòmica no freni el teu desenvolupament professional
  • CA

Millorar la formació universitària de base, reciclar-se professionalment o especialitzar-se en un àmbit concret poden ser bones excuses per decidir cursar un master o un postgrau universitari. Un cop decidits la temàtica i el centre ens trobem amb el darrer escull: com el paguem?

En un context de crisi econòmica global que els experts afirmen que tot just acaba de començar, les Escoles Universitàries de Treball Social i Educació Social (EUTSES) Pere Tarrés volen facilitar l’accés dels alumnes a la seva formació. Per això se’ls ofereix la possibilitat d’obtenir un descompte del 5% del total de la matrícula si es matriculen en un dels seus màsters abans del 23 de setembre de 2008 o abans del 17 de setembre en el cas dels postgraus. Pels antics alumnes de les EUTSES, el descompte arriba fins al 10% de la matrícula, que es pot acumular al 5% anterior. A més, en el cas que l’estudiant necessiti finançar completament el preu del curs, les EUTSES tenen signats convenis amb diferents entitats bancàries que ofereixen condicions avantatjoses. Hi trobareu tota la informació sobre les diferents possibilitats de finançament a través d’aquest link http://www.peretarres.org/eutses/ajuts.asp

I és que des de les EUTSES Pere Tarrés és té molt clar que per a les professions d’àmbit social o educatiu, com els educadors socials i els treballadors socials, continuar la formació amb un master o postgrau esdevé gairebé un requisit indispensable. La responsabilitat de la seva tasca requereix una formació de qualitat per contribuir al benestar de les persones i a la cohesió social. I l’opinió pública és cada cop més conscient que per atendre les seves necessitats no n’hi ha prou amb la voluntat de voler fer-ho bé, sinó que cal una preparació prèvia acurada d’aquelles persones que després seran els encarregats de vetllar per les seves necessitats i interessos. Conviure diàriament amb situacions doloroses, com el patiment, l’exclusió, les dependències a determinades substàncies, la violència o la marginació requereix de professionals forts emocionalment i qualificats laboralment.

L’oferta formativa en acció social de les Escoles Universitàries de Treball Social i Educació Social (EUTSES) Pere Tarrés es caracteritza per una metodologia i estil propis basats en la qualitat docent, la participació activa de l’estudiant en el procés de formació, la importància de la dimensió pràctica i el contacte amb el món empresarial. Així, els professionals de l’àmbit social es poden decantar per la direcció i gestió de centres o serveis socials, la intervenció en gent gran, immigració, mediació familiar, inserció laboral, violència familiar i intervenció socioeducativa.

Amb una experiència acumulada al llarg de 15 anys oferint formació contínua universitària en acció social, el professorat de les EUTSES està format majoritàriament per professionals en actiu que cada any formen a més de 500 alumnes entre les dues diplomatures i els estudis de màsters i postgraus en qualsevol de les modalitats de seguiment: presencial, semipresencial o a distància.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la secretaria de les EUTSES adreçant un correu electrònic a [email protected] o trucant al telèfon 93 415 25 51.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa