El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Màster Universitari Mechanics of Materials and Structures (MMS)
  • CA

El màster universitari Mechanics of Materials and Structures s’imparteix en anglès i està dirigit a estudiants que vulguin desenvolupar el seu coneixement i competències en el camp del comportament mecànic dels materials i les estructures. Té com a objectiu enllaçar els coneixements actuals en les teories de comportament dels materials i les tècniques més innovadores en la pràctica de l’enginyeria mecànica i estructural. El currículum fa èmfasi sobretot en les tècniques computacionals, la mecànica de materials, el càlcul estructural avançat i les tècniques experimentals. El màster proporciona les competències per a la comprensió dels plantejaments de les disciplines involucrades i l’aptitud per al disseny de solucions a problemes avançats dins d’aquest camp.

El pla d’estudis del màster universitari MMS és de 60 ECTS i està dividit en dos semestres. En el primer semestre s’imparteixen majoritariament els continguts més bàsics. En el segon semestre s’imparteixen els coneixements més especialitzats amb quatre mòduls d’especialització proposats: “COMPOSITES ENGINEERING”, “COMPUTATIONAL MECHANICAL DESIGN”, “ADVANCED METHODS IN SOLID MECHANICS” i “ADVANCED STRUCTURAL ANALYSIS”. D’aquesta manera l’estudiant s’especialitza en el camp que li resulta més interessant. També en el segon semestre es realitza un treball de recerca relacionat amb els tòpics d’interès de les empreses que col•laboren amb en màster (automòbil, aeronàutica, edificació, etc) i/o projectes de recerca desenvolupats pel grup AMADE (UdG). També existeix la possibilitat de desenvolupar aquest treball integrament en una de les empreses que col•laboren amb el màster. Segons la disponibilitat de l’estudiant, el màster es pot cursar en un únic curs acadèmic o en dos, sempre en horari de tarda-vespre.

El màster s’adreça a enginyers, arquitectes i llicenciats que demostrin una formació adequada en les disciplines de materials i estructures com poden ser estudiants de les titulacions oficials actuals de: Arquitectura, Enginyeria Industrial, Enginyeria de Materials, Llicenciat en Físiques,• Enginyeria de Camins, Canals i Ports, Enginyeria Tècnica Industrial, Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques o Arquitectura Tècnica, etc.

Per a més informació: http://mastermms.udg.edu/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa