El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Màster en Mecànica de Materials i Estructures (MME)
  • CA

El màster en Mecànica de Materials i Estructures està dirigit a estudiants que vulguin desenvolupar el seu coneixement i competències en el camp del comportament mecànic dels materials i les estructures. Té com a objectiu enllaçar els coneixements actuals en les teories de comportament dels materials i les tècniques més innovadores en la pràctica de l’enginyeria mecànica i estructural. El currículum fa èmfasi sobretot en les tècniques computacionals, la mecànica de materials, el càlcul estructural avançat i les tècniques experimentals. El màster proporciona les competències per a la comprensió dels plantejaments de les disciplines involucrades i l’aptitud per al disseny de solucions a problemes avançats dins d’aquest camp.

El pla d’estudis del màster MME és de 60 ECTS i està dividit en dos semestres. En el primer semestre s’imparteix el mòdul bàsic (M1, 30 ECTS “Mòdul Bàsic”). En el segon semestre s’imparteixen els dos mòduls d’especialització proposats: M2-A “Disseny mecànic amb materials avançats” i M2-B “Anàlisi estructural avançada”, on l’estudiant podrà triar 12 ECTS d’assignatures optatives dins l’itinerari escollit. També en el segon semestre es realitza el mòdul pràcticum (M3, 18 ECTS “Mòdul pràcticum”), on s’elabora un treball de recerca en col•laboració amb el grup AMADE (UdG) o amb una empresa (com poden ser empreses del sector de l’automòbil, aeronàutic, de l’edificació, etc). Segons la disponibilitat de l’estudiant, el màster es pot cursar en un únic curs acadèmic o en dos, sempre en horari de tarda-vespre.

El màster s’adreça a enginyers, arquitectes i llicenciats que demostrin una formació adequada en les disciplines de materials i estructures com poden ser estudiants de les titulacions oficials actuals de: Arquitectura, Enginyeria Industrial, Enginyeria de Materials, Llicenciat en Físiques,• Enginyeria de Camins, Canals i Ports, Enginyeria Tècnica Industrial, Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques o Arquitectura Tècnica, etc.

Per més informació: http://amade.udg.es/master

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa