El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La UOC ofereix màsters universitaris per millorar les oportunitats professionals
  • CA

El desenvolupament en àmbits professionals és l’eix principal dels programes de màster universitari a la Universitat Oberta de Catalunya (abans anomenats “màsters oficials”). La UOC facilita una docència de qualitat, personalitzada i flexible, amb un model educatiu innovador que permet integrar la formació en el dia a dia de les persones.

Màsters universitaris nous:

– Màster universitari d’Aplicacions multimèdia
– Màster universitari de Conflictologia
– Màster universitari de Direcció de les organitzacions en l’economia del coneixement
– Màster universitari d’Enginyeria informàtica
– Màster universitari d’Enginyeria de telecomunicació
– Màster universitari de Fiscalitat
– Màster interuniversitari de Seguretat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions UOC-URV-UAB

Màsters universitaris ja existents:

– Màster universitari d’Anàlisi política
– Màster universitari d’Educació i TIC (e-learning)
– Màster universitari de Gestió cultural UOC-UdG-UIB
– Màster universitari de Gestió cultural, orientació acadèmica i de recerca UOC-UdG-UIB
– Màster universitari de Nutrició i salut
– Màster universitari de Prevenció de riscos laborals
– Màster universitari de Professorat d’E.S.O i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes
– Màster universitari de Programari lliure
– Màster universitari de Societat de la informació i el coneixement
– Màster universitari de Telemedicina

Més informació sobre màsters universitaris

Respecte la nova oferta, el màster universitari d’Aplicacions multimèdia dóna resposta a l’actual demanda de professionals especialitzats en continguts digitals multimèdia i interactius. Presenta un itinerari professional, enfocat al disseny i desenvolupament de continguts i la seva gestió a la xarxa, i un altre de professional adreçat a estudiants que vulguin seguir estudis de doctorat.

El foment de la mediació és la raó de ser del màster universitari de Conflictologia de la UOC. El seu objectiu és formar experts en anàlisi, gestió, transformació i resolució de conflictes en diferents àmbits. Es planteja com una via de solució per a la diversitat legislativa i proposa una formació integral.

La funció de direcció va més enllà de fer-se càrrec d’àrees funcionals i se centra cada vegada més en les àrees de valor d’una organització. El màster universitari de Direcció de les organitzacions en l’economia del coneixement està concebut per a estudiants amb una formació prèvia en administració i direcció d’empreses que vulguin preparar-se per ocupar posicions de direcció general, direcció d’àrees funcionals o emprenedors.
El pla d’estudis del màster universitari d’Enginyeria informàtica se centra en la direcció de projectes, equips i organitzacions TIC i en com oferir solucions tecnològiques a problemes complexos. Permet explorar les tendències i tecnologies informàtiques més noves, com ara el desenvolupament per a dispositius mòbils, la computació distribuïda i la usabilitat en el disseny d’aplicacions.

Amb el màster universitari d’Enginyeria de telecomunicació, es vol cobrir una necessitat creixent de professionals de la telecomunicació i de sectors relacionats. És important destacar que aquesta titulació atorga les atribucions professionals de l’enginyer de telecomunicació.

L’especialització en l’àmbit tributari és el propòsit del màster universitari de Fiscalitat, una matèria fonamental en la presa de decisions empresarials, particulars i d’administracions públiques. Des de la UOC es planteja aquest màster amb una doble possibilitat: Assessorament fiscal personal i empresarial, i Administracions públiques i fiscalitat.

El màster interuniversitari de Seguretat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions UOC-URV-UAB cobreix també una necessitat creixent. Hi ha diversos factors que hi ajuden: l’augment de les transaccions electròmiques, l’enduriment de la legislació, la major consciència dels riscos per part de les empreses, etc.

Per a més informació: UOC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa