El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fito y Fitipaldis i The Orchestra, atraccions a Porta Ferrada
  • CA

Fito y Fitipaldis i The Orchestra són dues de les atraccions d’aquest any al Festival de Porta Ferrada. El conjunt basc, comandat pel singular Fito Cabrales, actuarà al Guíxols Arena el 2 d’agost i presentarà el seu últim disc: Huyendo conmigo de mi, que ha trobat una magnífica acollida entre el públic. Els anglesos de The Orchestra tocaran el 9 d’agost. És una banda amb història: fundada a Birmingham el 1970, amb la voluntat no poc ambiciosa de crear un so des d’on els Beatles ho havien deixat, l’Electric Light Orchestra (ELO) es va convertir, amb 50 milions de discos venuts i trenta increïbles hit-singles, en una de les bandes més reeixides de l’era gloriosa de rock clàssic.

Entre d’altres, també actuaran Sopa de Cabra, Leo Bassi, Berto sigue con nosotros, Faemino y Cansado, l’Elèctrica Dharma, Els Joglars, Raimon, Estrella Morente, Sara Baras o Joan Chamorro.

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Catalunya. Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional. Patrocinat per Estrella Damm, el festival impregna tots els racons de la localitat empordanesa de la millor oferta cultural en un aparador inigualable per gaudir plenament de totes les seves propostes. Al carrer, a les places i als escenaris; la música, el teatre, els tallers i moltes més activitats complementaries es converteixen en protagonistes imprescindibles a l’estiu de la vila.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa