El passat de Yotuel de ‘Masterchef’: sensesostre i captaire

El cantant se sincera en una entrevista colpidora sobre els pitjors anys de la seva vida

Yotuel Romero és un dels concursants de l’última edició de Masterchef Celebrity. El cantant cubà, conegut a Espanya per la seva relació amb l’actriu i cantant Beatriz Luengo, és un dels preferits per endur-se el premi. El seu objectiu? Que algun restaurant esculli un plat seu i l’afegeixi a la seva carta. Fins llavors ha de seguir treballant de valent, el que compagina amb els discursos crítics que pronuncia contra el govern del seu país: “Això de Cuba és difícil superar-ho… Només conec el racionament i l’escassetat. Amb el meu primer sou vaig intentar comprar carn”.

El problema va ser que quan va arribar a Europa, la seva situació no va millorar gaire. Ell mateix ha explicat que els primers mesos que va passar a França van ser horribles: “A Espanya era pobre al principi, però és que a França va ser pitjor. Vaig ser captaire… Ningú no em va acollir i jo tampoc no volia perjudicar a ningú. Entrava al McDonald’s i esperava que quedés alguna safata amb sobres per poder menjar. Dormia al metro i sí, hi ha hagut molt patiment en la meva vida. Jo vaig arribar a Europa sent pobre i cubà, el que és pitjor. Un p… immigrant sense diners ni papers. I a sobre negre! Ara bé, em van atendre genial quan vaig arribar. Em van trencar els esquemes, perquè allà ens deien que el capitalisme era cruel i que ningú no donava res per ningú. Doncs la meva exdona va tenir el nostre fill en una habitació increïble d’un hospital de Madrid. Olé Espanya per com ens va tractar”, revelava en una entrevista colpidora que va publicar el diari El Mundo.

Beatriz Luengo, d’Upa Dance, i el seu marit Yotuel / Europa Press

Gràcies a la música va poder sortir d’aquest pou de pobresa, especialment quan va arribar a Espanya i va veure que podia triomfar amb el rap. Pare de tres fills, Yotuel deixa clar que farà tot el possible perquè cap d’ells visqui una experiència similar a les que ell va haver de fer front.

Nou comentari