Yola carrega com mai contra Cristian i ell es posa a plorar: “Has estat infidel”

Entre massatge i massatge, Yola Berrocal i Cristian Suescun van deixar-se anar en alguna ocasió i es van dedicar alguna carícia i petó furtiu a ‘La Casa Fuerte’. Tot això sempre sota l’allargada ombra de Jessica, parella del germà de Sofia Suescun i únic impediment perquè el jove fes un pas més amb la que fos guanyadora d’‘Hotel Glam’.

“M’he deixat portar i he viscut l’experiència al màxim”, explicava Cristian Suescun. “Sento haver dubtat de les intencions i sentiments de Yola”, deia el fill de Maite. “Vull que aquest final dolent no sigui així i que reprenguem l’amistat”, afegia en senyal de penediment.

Però l’actitud de Cristian no ha estovat ni una mica a Yola Berrocal, que no s’ha cregut el seu perdó i ha carregat durament contra ell: “M’has fet un petó, li has posat les banyes a la teva parella i per quedar bé em tires a mi les culpes, ets un covard” deia la guanyadora de ‘La Casa Fuerte’ molt enfadada.

Malgrat l’empipament d’ella, Cristian ha intentat un acostament amb Yola i li ha asseguravat que volia ser el seu amic i recuperar la relació que tenien al principi del reality, però la reina dels realities semblava més que segura de la seva decisió: “No vull saber res de tu perquè ets una persona tòxica (…) no es pot destrossar a una persona i després demanar perdó”, declarava ella.

Després d’aquestes últimes paraules, Cristian Suescun no ha pogut evitar trencar-se i posar-se a plorar: “He perdut tot; els meus diners, el meu amor i tot”, deia completament trencat.

Nou comentari