Una extreballadora deixa en evidència Telecinco en un vídeo brutal

Ylenia Padilla va ser una de les estrelles de la cadena, però ara ha decidit airejar els draps bruts

Ylenia Padilla va ser una de les estrelles de reality més controvertides de Telecinco. El seu pas per Gandía Show la va convertir en un personatge de televisió molt potent, del que la cadena es va aprofitar. La van tenir en plantilla molts anys, fent que participés a GH VIP, a Sálvame i Viva la vida. Des de fa un temps que no col·labora a cap lloc, el que ha fet que deixi de callar el que opina sobre els antics companys. Ho ha fet en un directe d’Instagram molt contundent que ha deixat tothom amb la boca oberta.

“D’aquests personatges de telemerda i mierdaset no tinc res a pensar. He dessintonitzat el canal de la meva televisió. Abans ho veia perquè treballava allà i facturava gràcies a ells, però ara no perdo el temps en veure aquesta brossa. Tinc al meu mòbil tots els missatges que m’han enviat perquè torni. M’han estat trucant tot l’agost per aixecar l’audiència de la merda de Sálvame. Sabeu què vaig fer? Bloquejar tots els telèfons. M’he adonat que no serveixo per a aquests programes perquè no m’agrada fer la pilota ni l’imbècil”, etziba.

No contenta amb això, prossegueix amb la crítica: “La gent és al·lucinant. Els directius viuen de veure la telebrossa i es gasten tots els seus diners en fer més telebrossa. I ara em jutgen a mi, que visc independentment com Déu sense demanar res a ningú? Venen aquí quatre personatges a donar-te lliçons…”.

Un directe d’Instagram que va deixar molt sorpresos als seus seguidors, que no s’esperaven que parlés tan malament de la cadena en la que ha treballat tant de temps. Una altra que no sabia què dir era Belén Esteban, qui va mantenir una bona relació amb Ylenia. Enmig del directe, la tertuliana enviava un missatge en el que deia a Ylenia que la trucaria l’endemà. Cap de les dues s’ha pronunciat sobre aquesta trucada i no se sap què li haurà dit l’Esteban, però de ben segur que no ha agradat gens que una exestrella de Telecinco els deixi en evidència d’aquesta manera.

Nou comentari