El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ contra Ylenia: “Malalta i rancorosa que necessita ajuda”
  • CA

Ylenia Padilla va ser una de les estrelles de Telecinco més controvertides i mediàtiques durant molt de temps. La protagonista de Gandía Shore no té pèls a la llengua ni problemes en deixar anar un insult rere un altre, una dona de caràcter fort i molt poca vergonya que va guanyar-se una legió de fans i d’encara més detractors. Ara feia mesos que no se sabia res d’ella, un silenci que ha trencat per carregar contra la cadena ara que no és col·laboradora de cap programa. En un directe a Instagram molt comentat, Ylenia reapareixia completament fora de si: “No vull saber res d’aquests personatges de telemierda i mierdaset. Degenerats que diuen que estic malalta perquè tothom em critiqui. Es dediquen a difamar i ens veurem als jutjats”.

Com era d’esperar, els excompanys de Sálvame han reaccionat a la seva crítica cap al programa. La millor manera de deixar-la en evidència i restar-li credibilitat? Acusar-la d’estar malalta. Un mètode cruel que han explotat en l’última emissió: “Ylenia s’ha convertit en una desconeguda fins i tot per al seu públic. Per què desprèn tant d’odi i rancor? A què es deuen aquests atacs injustificats? És molt impulsiva, fa coses i després es penedeix”, deia Belén Esteban. Ylenia va ser molt dura amb Kiko Matamoros, a qui va acusar de ser un cocaïnòman que “fa apologia de les drogues”. La resposta del tertulià ha estat contundent: “Seré respectuós perquè crec que estàs malalta, però tu i jo sabem on hem estat i les coses que hem fet“, deia en una clara indirecta a la presumpta drogoaddicció de la jove.

Jorge Javier Vázquez, per la seva banda, també ficava el dit a la ferida: “Si pogués parlar amb Ylenia, li diria que deixés de fer-se mal a si mateixa. Els seus pares han d’estar preocupats…”. María Patiño l’hauria advertit fa temps que havia de canviar d’actitud: “No entén els canvis de programa ni els perdons i, a més a més, té una problemàtica que jo desconec. El que està clar és que a l’última època a televisió necessitava ajuda i ella n’era conscient. L’última vegada que vaig parlar amb ella li vaig donar el contacte d’unes persones que la podrien ajudar”. Un seguit de testimonis que han deixat per terra la imatge d’Ylenia, a qui venen com una boja quan ella l’única cosa que ha fet ha estat criticar a Telecinco i els seus excompanys. Una guerra bruta que tot just acaba de començar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa