Una antiga estrella de televisió reapareix molt enfadada i revela per què va marxar

Mesos després d'abandonar la cadena, s'ha mostrat molt enfadada en unes declaracions bomba

Ylenia Padilla va ser una de les col·laboradores amb més presència a Telecinco durant una bona temporada. Recentment, però, és cada cop més difícil veure-la en directe. Què ha passat? Ella mateixa ho ha explicat en uns vídeos a Instagram molt impactants que ha acabat esborrant: “Fa uns mesos vaig decidir deixar la televisió perquè sóc una dona lliure que pren les seves decisions. Tinc la capacitat de fer-ho. Als delinqüents sí que se’ls pot prendre seriosament com a professionals, però no a una dona lliure, graciosa i independent”.

I afegia una crítica molt directa: “Hi ha un munt de diaris de tirada nacional, periodisme brossa, que publica merda sensacionalista sobre mi i ho he d’aguantar. Gent que es fan dir periodistes. Tu imagina’t el meu telèfon ple de gent preocupada per les p… merdes que publiqueu. Quines fonts teniu? A qui heu trucat per investigar sobre el tema? Sou brossa, periodisme brossa”.

Poc després, ha tornat a ser notícia per les seves declaracions a Yu no te pierdas nada. No ha parlat sobre la marxa de Telecinco, però, sinó per les operacions estètiques que s’ha fet: “Heu d’anar amb compte si us voleu fer un retoc… Us ho dic per experiència, perquè la meva ha estat dolenta. Potser amb aquesta operació t’has tret un complex, però potser te n’has posat d’altres que no tenies”.

Ylenia, en una de les últimes intervencions a Sálvame / Telecinco

Un dels retocs dels que més es penedeix és el Botox als llavis: “El meu llavi es va convertir en un botifarró que no em pertanyia. He estat cinc anys amb una silicona antiga i m’he punxat diverses vegades en diversos llocs… El resultat no ha estat l’esperat i el manteniment tampoc no ha estat el correcte. El problema era que els productes que van fer servir eren molt antics, es van encapsular amb el llavi i se’m van fer boles. A partir d’ara intentaré ajudar les persones que em demanen ajuda sobre el tema. Compartiré el contacte d’un professional i recomanaré sempre tenir un suport psicològic, això és imprescindible”.

Nou comentari