Una estrella televisiva dels anys 90 menteix sobre la mort de la mare i demana que s’experimenti amb presos

Xuxa torna a primera línia mediàtica per unes declaracions molt controvertides per les quals ha hagut de demanar perdó

La cantant brasilera María Meneghel, coneguda artísticament com a Xuxa, va ser una de les presentadores estrella dels anys 90. Qui fos la reina de los bajitos dels programes infantils de Telecinco torna a primera línia mediàtica. Què ha passat? Que s’ha assenyalat com a culpable de la mort de la seva mare en contagiar-la de coronavirus… i posteriorment ha reconegut que era mentida.

“La meva mare es va contagiar de Covid, jo vaig matar la meva mare“, deia en un vídeo que ràpidament es va fer viral. Poc després especificava que aquesta és una situació que ha passat a moltes persones, però que no és el seu cas: “Estem en el pitjor moment de la pandèmia. Els hospitals estan plens i no hi ha més metges. La nostra única sortida al col·lapse actual és convèncer i conscienciar la població perquè sigui seriosa. Hem de combatre la banalització, el negacionisme i l’abandonament”. Una mentida que justificava dient que necessitava repercussió per fer arribar el missatge de la perillositat del virus.

Les seves declaracions han estat molt controvertides, d’igual manera que quan va demanar públicament que es provessin les vacunes en els presos: “Crec que hi ha molta gent que ha fet les coses malament i que està pagant els seus errors a les persones. Aquestes persones podrien ajudar en aquests casos per experiments, així els presos servirien per a alguna cosa… Per ajudar a salvar vides”.

Posteriorment ha publicat un vídeo en el qual demana perdó per les seves desafortunades paraules.

Una polèmica que la deixa en molt mal lloc, especialment per jugar amb la mort de la mare (que en realitat va morir el 2018 víctima d’una llarga malaltia). La cantant torna a primera línia per rebre crítiques, però es mostra tranquil·la i satisfeta en veure que s’ha parlat molt del seu clam a la lluita contra el virus.

Nou comentari