El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La xicota de Froilán, avergonyida: “Vaig ser imprudent, però prou d’insults”
  • CA

La xicota de FroilánMar Torres, va veure’s envoltada en molta polèmica la setmana passada. La noia va fer un directe d’Instagram des de casa d’una amiga, en la qual estaven celebrant una festa d’aniversari. El problema? Que ja s’havia declarat l’estat d’alarma i el govern estava demanant que la gent no sortís de casa. Ella, en comptes de fer cas, seguia amb la vida normal i a més a més en treia pit. És per això que molts seguidors van començar a criticar-la. Fins i tot es va parlar d’un possible insult de Victoria Federica, la cunyada, que escrivia borderline durant el directe.

La noia ha volgut justificar-se i donar la cara, després d’uns quants dies rebent comentaris negatius per això: “Estic rebent molts insults i això no m’agrada gens. Vull aclarir-ho. Primer de tot, si algú es va sentir ofés, demano perdó. Sé que va ser una imprudència per part meva però volia recalcar que tot va passar al principi d’aquest caos que està havent-hi a Espanya”. 

I d’aquí, a deixar clar que la seva cunyada no la va insultar: “Ningú no em va dir borderline. S’estava saludant amb una altra persona i es diuen així entre ells. Vull recalcar que ningú em va dir això a mi”. Una excusa una mica pobra que molts no s’han cregut.

Mar Torres es justifica / Instagram

Sigui com sigui, la xicota de Froilán ha demanat que es deixi de parlar del tema. Per tal de desviar l’atenció, ha publicat una foto del canvi de look al qual s’ha sotmès durant el confinament: “Definitivament, m’agraden les bogeries”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa