El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xavier Sardà s’acomiada de la germana en un escrit colpidor
  • CA

La mort de Rosa Maria Sardà ha deixat el món del cinema i del teatre orfes d’una de les actrius més importants dels últims anys. La família la plora, després d’haver-se d’acomiadar d’ella per culpa d’un càncer que no ha pogut superar. El seu germà Xavier ha escrit una columna a ‘El Periódico‘ molt emotiva, en la qual s’acomiada d’ella completament trencat.

“Avui demno perdó perquè no se m’acut parlar de cap altre tema. Sense la meva lectora, m’he quedat bastant sol. Dic “bastant” per fer-me el distant. La veritat és que la pèrdua de la meva lectora és irreparable. Aquesta secció té una lectora menys. No és una lectora qualsevol. Ha estat una lectora crítica, apassionada i entusiasta. Sempre em venia al cap quan escrivia els meus articles. D’ella he après a dir el que penso sabent que, per tant, no és possible agradar tothom. Crec que parlaré amb la contabilitat i que no em paguin aquest article. És un article que no és pròpiament un article”, engega.

Rosa Maria i Xavier Sardà /   La Sexta

Demana la condescència i comprensió dels lectors, abans de continuar: “El cas és que aquest text tou ella no el llegirà, crec que pel meu bé físic. Imagino la meva lectora dient-me que em deixi d’històries i de contes i que a veure si em poso en solfa i em deixo de ximpleries. Agraeixo a la meva lectora que m’hagi ensenyat a veure el món amb el seu temperament apassionant i la seva cultura enorme. Adéu, lectora“. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa