El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xavier Sardà reflexiona sobre la mort dels seus pares en una entrevista molt personal
  • CA

Xavier Sardà ha estat el protagonista de l’última emissió de Palo y Astilla, el programa de Mamen Mendizábal a La Sexta. El presentador català començava l’entrevista deixant clar que no volia parlar sobre temes personals, del que poc després s’oblidava i acabava obrint-se en canal. El programa es va gravar poc abans de la mort de la seva germana, l’actriu Rosa Maria Sardà, que també hi va participar en un petit fragment.

El català va reflexionar sobre la mort durant la conversa, però tot referint-se a la d’amics o les dels seus pares: “Hi ha morts que generen sensació d’orfandat. Hi ha amics i persones molt estimades que quan desapareixes també sents aquesta sensació. Ens quedem orfes diverses vegades al llarg de la vida. I com més anys tinguis, pitjor, perquè més anys has conviscut amb ells i més trist és perdre’ls“.

La mare va morir quan ell només tenia vuit anys: “Tinc dos o tres records d’ella molt difusos. Sempre la recordo rient mentre sortia del cinema amb la meva germana. El meu pare va viure moments horrorosos a la guerra i a la postguerra, així que quan va morir la meva mare no es va deixar vèncer”.

Xavier Sardà se sincera en una entrevista a La Sexta

Xavier Sardà reconeix que la família és molt important per a ell: “He descobert que l’estabilitat produeix una situació que no m’imaginava que fos tan agradable i satisfactòria. Crec que he estat injust amb algunes de les meves exparelles… A vegades era a llocs amb elles però realment no hi era”.

A l’entrevista també ha tingut temps de parlar de política: “L’esforç que ha de fer un és posar-se en el lloc dels independentistes. Em resulta fàcil imaginar-me el sentiment i el criteri que experimenten i per això puc dir que no ho sóc amb convicció”. Unes paraules que de ben segur que ja comencen a tenir repercussió a la xarxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa