Xavier Sardà ridiculitza Quim Torra en un escrit fulminant

Xavier Sardà ha dedicat una columna summament dura a Quim Torra, a qui deixa completament verd amb un atac àcid sense precedents. Ho ha fet a ‘El Periódico‘, escenari que fa servir per criticar el President d’una manera irònica però contundent. El pretext? Carregar contra la gestió que està fent el govern català de la crisi del coronavirus.

“M’agradaria creure en la reencarnació per poder néixer amb la coherència i la intel·ligència que Torra creu tenir. Amb 180 infectats va dir que aquí no passava res i se celebraven jornades de portes obertes a les escoles i els consellers continuaven amb l’agenda normal. Després de 20 dies ignorant el problema, decideix que la solució és tancar Catalunya perquè el problema “ve de fora”. Després ho va desestimar. De què ha servit l’aïllament total als ciutadans d’Igualada i dels pobles de la Conca? Un desastre“, engega.

I d’aquí, a més mofa contra el President i l’equip de govern: “Si tornés a néixer, m’agradaria també tenir la intel·ligència que creuen tenir els que van dir a Torra que tanqués Catalunya. Si tornés a néixer, m’agradaria tenir la intel·ligència que creuen tenir els que critiquen l’exèrcit des de la seva suposada superioritat moral. L’exèrcit ja ha intervingut a Catalunya i a diversos ajuntaments, Barcelona entre d’altres han demanat la seva ajuda”. 

Xavier Sardà amb Bertín Osborne   Telecinco

Xavier Sardà amb Bertín Osborne / Telecinco

Però també té ganes de criticar Clara Ponsatí, Carles Puigdemont, Toni Albà o Núria de Gispert: “Si tornés a néixer, m’agradaria tenir la intel·ligència i el sentit de l’humor que creu tenir Clara Ponsatí i el seu “de Madrid al cel”. Els morts madrilenys li feien gràcia a la senyora. A Puigdemont també li va agradar el comentari. M’agradaria néixer amb la intel·ligència que creu tenir ‘Puchi’ o Toni Albà, que acusa el PSC de matar catalans, o Núria de Gispert, que ha dit que si Catalunya fos un estat, moririen menys catalans. Quina p… no haver nascut intel·ligent”. 

Unes paraules molt dures que no han passat desapercebudes a la xarxa, on ha generat una allau de reaccions.

Nou comentari