El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Wyoming carrega contra els polítics: “Continueu delinquint, fills de p…”
  • CA

El Gran Wyoming ha estat el convidat estrella de ‘La Resistencia’, el que ha provocat que s’ajuntés amb David Broncano en una entrevista molt àcida i plena d’humor. El presentador de ‘El Intermedio’ va començar alabant la seva pròpia feina: “Som uns pesats durant mitja hora parlant del Tribunal de Comptes… i la gent s’ho menja. La gent vol saber. Olé els nostres ous!”. Encara se sorprèn del seu èxit, que continua augmentant temporada rere temporada.

Ara bé, no ha volgut desaprofitar l’ocasió per parlar de política. I és que el polític se suma a la queixa general, al sentiment de poca estima cap als líders polítics actuals: “La gent vol saber les trincades que fan els politics espanyols. És molt frustrant perquè fa 14 put… anys que tenim els mateixos delinqüents i la justícia tocant-se els ous”. 

“Jo voldria viure en un país democràtic i constitucional… Amb aquesta colla de pocavergonyes, cada dia els trobem una nova malifeta. Vull cares noves! Aquests haurien d’estar ja en el banc dels acusats com a mínim. Acabes amb la Lezo i surt la Púnica i d’aquí empalmen amb una altra. Però fills de p…, continueu delinquint! No tenen propòsit d’esmena Broncano”, va deixar caure.

David Broncano i Wyoming a 'La Resistencia' Movistar +

David Broncano i Wyoming a ‘La Resistencia’ / Movistar +

Broncano sempre pregunta als seus convidats quants diners tenen al banc, el que Wyoming ha aprofitat per fer una crítica: “Els fatxes diuen que tinc 20 pisos… Doncs me n’he comprat un altre! Fa més de 20 anys que em pregunten quants diners tinc per fastiguejar-me”, va ironitzar.

Una entrevista divertida i també reivindicativa entre dos dels presentadors de moda del moment. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa