Willy Bárcenas, trencat: “Rebo un atac massiu mentre la presó forma part de la meva vida”

El fill de l'extresorer del PP concedeix una entrevista molt sincera amb els dos pares empresonats

Jesús Vázquez té nou programa a Mediaset. El presentador s’ha posat al capdavant d’un espai setmanal d’entrevistes a Mtmad, un programa en el qual parlarà amb personatges coneguts de diferents àmbits en entrevistes que volen que acaparin la màxima expectació. El primer convidat ha estat Guillermo ‘Willy’ Bárcenas, vocalista del grup de música Taburete i fill de l’extresorer del PP.

Willy s’ha sincerat en una entrevista molt personal en la qual ha reconegut que la complicada situació familiar l’ha marcat “per a tota la vida”: “Vaig marxar a Xile una temporada per allunyar-me de l’expectació mediàtica que ens envoltava aquí. Finalment, però, vaig decidir tornar i formar un grup de música. El camí no va ser gens fàcil, però, que quedi clar que no vam tenir cap ajuda”.

Les crítiques l’han acompanyat des que impliquessin el pare a la trama Gürtel: “Després de tants anys, els insults dels detractors segueixen sent sobre aquest tema. Quan va néixer Taburete, el meu pare ja era a presó. Ens havien paralitzat tots els comptes i ens van haver de fer un préstec per poder crear el grup. Em considero molt fort, però reconec que al final tot això afecta. Rebo un atac massiu“.

Jesús Vázquez entrevista Guillermo Bárcenas en el seu nou programa / Mtmad

Fa més de 12 anys que els seus pares estan involucrats en un procés judicial que els ha acabat empresonant a tots dos: “La presó forma part de la meva vida, m’he acostumat a viure així. És dur, però sóc una persona optimista”, assegura el cantant.

“El meu grup és el de tota la vida, tinc una xicota meravellosa i moltes coses bones a la vida. M’he de quedar amb això… Encara que és molt dur i no li ho desitjo a ningú. Hi ha moments molt difícils…”. Un Guillermo Bárcenas més sincer que mai, que s’ha obert en canal davant del presentador gallec.

Comentaris

    quina pena 16/01/2021 10:23 am
    Ploro

Nou comentari