El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Willy Bárcenas, sobre l’empresonament de la mare: “No veig la llum al final del túnel”
  • CA

El Tribunal Suprem ha ratificat aquest dimecres les condemnes dels acusats de la trama Gürtel, entre els quals es troben Luis Bárcenas i la seva dona Rosalía. El seu fill, Willy Bárcenas, ha volgut compartir una reflexió colpidora a Instagram poc després de saber que la seva mare ingressarà a presó en els pròxims dies.

Han rebaixat la seva condemna a 12 anys i 11 mesos, el temps que haurà d’estar empresonada. Fins ara havia de comparèixer en els jutjats cada 15 dies i li havien prohibit sortir d’Espanya, unes mesures cautelars que queden en el passat.

El cantant de Taburete ha publicat una fotografia antiga amb la seva mare que ha acompanyat d’un text amb molt de significat: “M’arranquen el que més estimo de la meva vida i no veig la llum al final del túnel, però sé que com sempre he aconseguit, trauré la meva armadura especial i resistiré. I els meus també. Moltes gràcies pels vostres missatges d’ànims. La joda continuarà…”. 

 

 

 

Per tal d’evitar una allau de comentaris desagradables, Willy ha decidit prohibir que ningú no escrigui res en aquesta publicació. Amb els pares a presó, seran molts els que s’interessin per què en pensa el jove de tot plegat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa