Willy Bárcenas, després de l’empresonament de la mare: “No em rendeixo”

El fill de l'extresorer del PP assegura que estan "molt forts" malgrat l'entrada a presó de la mare

La dona de Luis BárcenasRosalía Iglesias, acaba d’entrar a presó d’Alcalá Meco. Allà haurà de complir una condemna de 12 anys i 11 mesos, el que ha destrossat la seva família. El més afectat és el seu fill Guillermo (popularment conegut com a Willy Bárcenas), el líder de Taburete. Europa Press ha aconseguit la seva primera reacció, amb la qual deixa clar que confia que pugui estar en llibertat com més aviat millor.

Visiblement afectat, el jove confessa que travessen moments “molt difícils”. Ara bé, no perden l’optimisme: “Estem molt forts. L’esperança és l’última cosa que es perd i no tiraré la tovallola. Efectivament, hem de tenir força i la tenim. No em rendeixo“. Per una altra banda, ha confirmat que el seu pare ha demanat el trasllat de presó per estar més a prop de la dona: “Per estar junts, dins del que es pot”.

Quan es va conèixer la sentència condemnatòria de la seva mare, el cantant va compartir una foto antiga amb ella i un missatge optimista: “Arrancant-me el que més estimo de la meva vida i encara que no veig la llum al final del túnel, sé que com sempre he aconseguit, trauré la meva armadura especial i resistiré. I els meus també”. 

 

 

La mare estaria enfonsada des de l’entrada a presó, el que motiva el jove a no parlar més al respecte públicament: “No em maregeu ara, si us plau. Us ho demano si us plau, de debò, gràcies”. 

Nou comentari