“La vull fotre una mica més”, Kiko Matamoros enxampat quan pensava que no l’escoltaven

El col·laborador de 'Sálvame' carrega contra la neboda d'Isabel Pantoja, Anabel Pantoja

 

El retrets i el mal rotllo entre Anabel Pantoja i Kiko Matamoros no s’atura. La neboda d’Isabel Pantoja no vol posicionar-se en la guerra que enfronta a la seva tia i al seu cosí, Kiko Rivera. A ell el considera un germà, estima als seus nebots com si fossin els seus fills, però continua sentint el mateix per la seva tia, a qui veu com una segona mare. I, amb tot, li fan mal els atacs de Kiko a la Pantoja.

Durant el programa ‘Sálvame’ d’aquest dilluns, Kiko Matamoros acusava a Anabel precisament de no posicionar-se, però també deixava caure que, en realitat, la col·laboradora no es parla amb el seu cosí i ella acabava per perdre la paciència: “Parla amb els directors i que em treguin de la plantilla però deixa d’atacar-me”.

“Sempre estàs ficant merda, l’única cosa que vols és fotre’m en la feina”, es queixava la col·laboradora, que aconsellava al seu company que parlés amb els directors i ell reia: “No, perquè ara estàs donant grans moments”.

“En una tragèdia familiar com tu les has tingut hi ha persones que no volen entrar perquè és millor el silenci No m’entens com a companya? Pots deixar d’atacar-me ni que sigui un dia?”, es preguntava ella però Kiko somreia, baixava la veu i parlava al micròfon perquè ningú l’escoltés, només la direcció del programa: “La vull fotre una mica més”.

Nou comentari