El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jugada bruta de VOX, que promou un boicot publicitari a ‘Sálvame’
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha declarat la guerra a Antonio Montero, un dels col·laboradors de ‘Sálvame’ que manifesta obertament el seu suport a VOX. El presentador català ha deixat clar que no permetrà que es digui res favorable al partit d’extrema dreta en el programa, el que molts han titllat de censura. Entre els més enfadats? Santiago Abascal, que feia un tuit incendiari en el qual el comparava amb Kim Jong-un (el dictador de Corea del Nord) i l’acusava de demonitzar i insultar els votants del seu partit d’una manera histèrica: “No t’ho permetrem, milionari progre“. 

Poc després era el presentador català qui responia: “Ahir li feia cantant ‘Cara al sol’ i no veient la televisió. En el seu cas, prefereixo que perdi el temps veient-me a què treballi”. 

Quina ha estat la següent estratègia de VOX? Promoure públicament un boicot publicitari cap a ‘Sálvame’. El seu objectiu és que perdin anunciants, el que perjudicaria greument l’espai. Han fet un tuit amb una llista de marques que tenen publicitat en el programa i els han demanat clarament que deixin de finançar-los: “La millor publicitat que podeu fer és anunciar que deixeu de finançar un programa que humilia a milions d’espanyols”.

Ho han acompanyat, a més a més, d’imatges antigues i actuals amb moments controvertits.

És un autèntic escàndol que un partit polític faci una petició d’aquest tipus, per la qual cosa molts demanen que tingui conseqüències. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa