El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Esbroncada èpica a ‘Viva la vida’: un col·laborador s’enfada i marxa a casa
  • CA

A ‘Viva la vida’ les discussions són molt freqüents, fins i tot que els col·laboradors acabin marxant de plató enfadats. Aquest cap de setmana ha tornat a donar-se una baralla que ha acabat d’aquesta manera, protagonitzada en aquest cas per Carmen Borrego i Diego Arrabal.

Tot començava amb el paparazzi afirmant que tenia una informació de Borrego que afectava directament tota la família de María Teresa Campos. Sembla que Arrabal tindria una autèntica bomba i que quan Borrego es va assabentar, s’hauria reunit amb la cúpula del programa per queixar-se. 

Davant d’això, Carmen Borrego va acusar-lo de mentider i la discussió va començar a pujar de to. El va començar a insultar, fins al punt que el fotògraf va abandonar el plató, va agafar el cotxe i va marxar de les instal·lacions: “Ha abandonat la cadena i ha posat rumb a casa seva”, expliquen estupefactes després.

Telecinco

 Telecinco

Són innumerables les discussions que ha tingut Arrabal amb les companyes del programa, que acaben atacant la seva credibilitat setmana rere setmana. Ell, fart d’aguantar-ho, hauria decidit que en tenia prou i que no volia continuar treballant. Una actitud que de ben segur que acaba tenint conseqüències, ja que no només ha abandonat el directe, sinó que havia marxat a casa sense dir res i no havia tornat.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa