Violeta, acusada d’inventar-se que té coronavirus: “Fastigosos, repugnants!”

Violeta i Fabio van compartir un vídeo fa un parell de dies en el qual anunciaven que estan tenint els símptomes del coronavirus, per la qual cosa decidien quedar-se en quarantena a casa per si de cas. La parella de ‘Supervivientes’ es troba aïllada, però no deixa de publicar vídeos sobre què estan fent durant el confinament. Alguns dels seus seguidors han començat a sospitar que potser s’estaven inventant la història per cridar l’atenció, una acusació molt lletja que ha fet que la jove esclatés.

“Estic flipant massa. Com pot existir gent tan fastigosa, repugnant, menyspreable, lamentable? No se m’ocorren més adjectius desqualificatius. Que diguin que Fabio i jo ens estem inventant que tenim els símptomes del coronavirus per cridar l’atenció, fins a quin nivell de retard mental és capaç d’arribar la gent? L’estupidesa humana no té límits“, engega visiblement enfadada.

Violeta, enfadada a Instagram davant les crítiques   Instagram

Violeta, enfadada a Instagram davant les crítiques / Instagram

Hem tingut tots els símptomes. Hem perdut el gust i l’olfacte, amb mal d’ossos, febra, mal de pit al respirar… Però són símptomes lleus i som afortunats, és l’única cosa que he dit en tot moment. Hem estat conscienciats, deixeu de tocar-me els nassos. Pensem que hem tingut el virus i per això no he anat a les gales de ‘Supervivientes’. Estic convocada per anar a treballar tots els diumenges, però no hi he anat per precaució. I si no vaig, perdo diners. Així que no seré tan ximple de perdre diners per cridar l’atenció. Qui pot pensar això? Prou ja!”. 

Unes crítiques que no han fet gens de gràcia a la parella, que seguirà de prop la reacció dels fans.

Nou comentari