VÍDEO | El 'zasca' d'un nen madrileny de 10 anys a Pedro Sánchez sobre Catalunya

"Tots els habitants de Catalunya han de decidir si volen continuar a Espanya o no", assegurava el Nacho l'any 2016

Ara fa dos anys que el nou president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va participar al programa '26J. Quiero gobernar', presentat per la periodista Ana Rosa Quintana. Es tractava d'un programa on diferents nens parlaven i preguntaven tot tipus de coses als polítcs. En aquest context, el Nacho, un nen madrileny de 10 anys, es va dirigir amb molta contundència a Pedro Sánchez per parlar-li de Catalunya: "El que no m'agrada de vostè és que no pots estar obligant als catalans a que no puguin decidir. Amb l'exemple que has posat del grup d'amics, si l'amiga vol marxar i no sopar amb ells, caldrà deixar que decideixi, com a mínim. I així, tots els habitants de Catalunya han de decidir si volen continuar a Espanya o no".


 
Comentaris
JordiP
La gent acostuma a ser força més racional que els dirigents dels partits, que estan encegats per una certa ideologia i una pila d'absurds prejudicis. Per això estan tant preocupats per atabalar amb el seu adoctrinament i acusant, precisament d'adoctrinament, els que no segueixen la seva línia.
el mussol emprenyat
jordiP: per desgràcia, jo diria,alguna gent. No cal oblidar que a les espanyes només reben una informació manipulada del que passa a Catalunya. I la majoria de la gent, s'ho empassa tranqui·lament perquè no vol pensar a buscar-ne més informació fora dels mitjans de la brunete mediàtica.
POST DATA
Lógica pura i aplastant. La qüestió és què alguns interpreten com a "grup d'amics". Pels unionistes "això és espanya", el que vol dir que no es pot sortir del grup, oi? Imagineu quin grup d'amics del que no et deixen sortir...Has de sortir amb ells, fer el que diguin, quan diguin i on diguin... serien amics tòxics dels que fugirem tard o d'hora. Cal implementar la República ja.

envia el comentari