El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] Risto expulsa del plató un convidat
  • CA

José Luís era un dels convidats del programa d’aquest dilluns de Risto Mejide “All you need is love… o no”. Hi anava amb l’objectiu de recuperar la relació amb la seva exparella, amb qui va estar quatre anys i feia dos anys que s’ho havien deixat. El noi, de 23 anys, ja va començar malament explicant que “el més graciós de tot és que quan li estava assegurant que tornaria amb ella, em vaig enrotllar amb una altra noia”. Risto es va indignar: “A mi no em fa cap gràcia això!” I el noi es justificava dient que “la necessitat et fa fer aquestes coses”. Risto seguia: “Ni necessitat ni res. No et creixis. Estaves intentant tornar amb ella i te’n vas amb una altra?”

“Es que ella no volia tornar amb mi. I ho portava intenant molt, i demostrant-li moltes coses”, deia José Luís. Però Risto continuava indignat: “Però, a veure, tu amb quin cap penses?” “Intento pensar amb la de dalt”, deia entre riures el noi, que afegia: “Ara estem com amics, però jo ja no vull això. Jo vull estar amb ella com a parella”, i assegurava que li seria fidel i que li havia demostrat moltes coses. El publicista preguntava quines, i José Luís responia: “Que sé cuinar bé, per exemple”. 

 

Risto ja no podia callar-se i carregava contra el noi: “Em sembla que tens una mica de cara. No estic aquí per jutjar-te, sinó per intentar-te ajudar, però ho tinc molt difícil. I et diré més. No m’agrada gens que riguis tota l’estona. Sembla que no t’importi res. Si estàs aquí per fer broma, t’envio a casa teva. O t’ho prens seriosament, o marxes“. En aquest punt, José Luís intentava posar-se seriós, però llavors Risto ja estava indisposat: “Ja no sé ni si em ve de gust ajudar-te, sincerament. Em prenc la meva feina seriosament, i ho sento, però això no va així. Et diré una altra cosa. Ella havia vingut aquí, però no t’ho mereixes, ella es mereix algú molt millor que tu. Jo marxo a casa. Bona nit”.

 

Tot i que al final, el publicista afegia: “No, no penso marxar perquè encara queda molt de programa. Marxaràs tu. Bona nit“; i el noi va haver de marxar.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa