El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VÍDEO | Monegal esbronca Rivera per treure llaços grocs
  • CA

El crític de televisió Ferran Monegal ha retret al líder de Ciutadans, Albert Rivera, que retiri llaços grocs. En el seu espai de cada dissabte a ‘La Sexta Noche’, Monegal ha posat a Rivera les imatges del dia en què tant ell com Inés Arrimadas retiraven llaços grocs a Alella. “El dia que vostè va decidir treure llaços, em diuen que Inés no estava d’acord”, ha assegurat el crític de televisió. Una informació que ràpidament desmentia el líder de Ciutadans, i a la que Monegal afegia: “Una cosa és posar llaços i l’altra treure’ls. Això mereix reflexió per part de tots”. “El que cal és tenir un espai públic neutral on tots ens sentim còmodes”, ha argumentat Rivera, mentre Monegal insistia: “Això és un altre tema. Si això fos així, els que haurien de treure llaços són les institucions municipals, no vostè”.

 

En aquest moment, el líder de la formació taronja ha dit que “totalment d’acord, però quan la Generalitat ho ha de fer i no ho fa… El jutge Llarena es va passar sis mesos amb pintades amb amenaces de mort a la porta de casa seva. La Generalitat no ho va treure, ho van fer uns joves. Li sembla això normal?” “Jo no soc sospitós de ser una persona que dona suport a l’independentisme, però en això vostè s’equivoca. La persona que escull una plaça pública per reivindicar la llibertat d’unes persones que estan a la presó té dret a fer-ho. El llaç groc no és independència, és llibertat”, ha insistit Monegal.

 

Però Rivera no ha acceptat cap dels arguments del crític de televisió, que fins i tot va arribar a dir-li “Vostè estava fent de Rajoy, senyor Rivera. I Arrimadas ha de guanyar-se el pa a Catalunya”. “A mi no em sembla bé que els polítics treguin els llaços”, ha insistit Monegal.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa