VÍDEO | Lydia Lozano es treu els sostenidors en directe

Lydia Lozano ha deixat un gran moment per al record durant el sopar preparat per Terelu Campos i Víctor Sandoval al programa ‘La Última Cena’. La col·laboradora va anar al lavabo molt indignada després d’una discussió amb la filla de María Teresa Campos i, després de posar-la verda, va agafar una de les porres que Nuria Marín tenia preparades i que amagaven un repte en el seu interior. En aquest cas, la prova a superar era treure’s la roba interior en directe i ficar-la en una bossa transparent per a demostrar que era cert.

Al principi, Lydia va ser reticent a fer la prova, però al final es va acabar animant i es va treure els sostenidors en ple directe i davant de Jorge Javier Vázquez i Nuria Marín, que la miraven al·lucinats. “Ets una gran d’Espanya i això no t’ho pot discutir ningú”, li deia el presentador mentre es treia els sostenidors per sota del vestit.

Més nus

Lydia Lozano no va ser l’única que es va atrevir a enfrontar-se al repte de la roba interior. També ho van fer Kiko Matamoros i Antonio Montero, que es van treure els calçotets al lavabo i després els van ensenyar a càmera.

Fes clic aquí per veure el moment en què Lydia Lozano es treu els sostenidors en directe.

Nou comentari