El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Victòria Frederica, amagada en un cotxe, es torna a saltar el toc de queda
  • CA

Ho ha tornat a fer. Malgrat les nombroses crítiques que Victòria Frederica ha rebut en els últims mesos per assistir a festes en què no es respecta ni la distància social ni l’obligatorietat de l’ús de la mascareta sanitària, i tot i que els mitjans l’han enxampat en més d’una ocasió incomplint el toc de queda després de gaudir d’una nit amb amics, la filla de la Infanta Elena s’ha saltat de nou les mesures restrictives per la pandèmia.

Aquest dijous al vespre, Victòria va gaudir d’una nit amb amics en un cèntric local madrileny on la seva parella, el Dj Jorge Bárcenas, treballa sovint. Abans que se n’adonessin, el temps havia passat volant mentre sopaven i s’acostaven perillosament les 00.00, hora límit per a romandre al carrer durant el toc de queda imposat a la capital espanyola.

Per això, la néta de Joan Carles de Borbó, conscient que hi havia premsa esperant-la a les portes del restaurant per preguntar-li per la regularització fiscal de gairebé 700.000 euros per part del seu avi per evitar un possible procés judicial a causa d’l’ús de targetes black, va decidir prendre una mesura desesperada. I, intentant no ser vista i passar desapercebuda, a Victòria Frederica no se li va acudir res millor que sortir de el local estirada a la part de darrere del cotxe del seu xicot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa