El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Victoria Federica, de viatge en viatge amb una estampa religiosa a sobre
  • CA

L’estiu de Victoria Federica està sent molt mogudet. El primer destí va ser Mallorca, on l’esperava la reina Sofia i la seva cosina Irene Urdangarin, amb les quals va gaudir d’una tarda al cinema.

Irene Urdangarin, amb la reina Sofia Europa Press

Irene Urdangarin i Victoria Federica, amb la reina Sofia / Europa Press

I d’aquí, a Marbella per passar uns dies amb el seu pare i el seu germà Froilán. Allà l’han captat els fotògrafs, donant-ho tot durant el concert de Morat dins del Festival Starlite. 

Victoria Federica en un concert Europa Press

Victoria Federica en un concert / Europa Press

Però no tot han estat vacances familiars, ja que també ha gaudit d’uns dies envoltada d’amigues. La jove Marichalar ha viatjat fins a Grècia, la terra natal de la seva àvia, per descobrir els racons més macos de les illes gregues. No s’han filtrat fotos de la seva estada, però és més que probable que hagin escollit un luxós ressort en una de les paradisíaques platges d’aigua cristal·lina.

Tant viatge ha provocat que passés moltes hores a l’aeroport, el que ha ajudat als paparazzi a captar-la entre maletes. La jove, davant la presència de càmeres, es tapava la cara per fugir dels reporters. El problema? Que va intentar amagar-se darrere del mòbil, el que permetia que es veiés que la funda té un motiu religiós. Concretament, una estampa de Sant Antoni de Pàdua, el patró dels viatgers. 

Victoria Federica a l'aeroport Europa Press

Victoria Federica a l’aeroport / Europa Press

Victoria Federica Europa Press

 Europa Press

Sembla que la jove ha heretat la vena religiosa de la reina Sofia, que sempre ha manifestat molta devoció per aquest Sant. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa