El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de Felip VI, irrespectuosa: sense mascareta ni distància
  • CA

Victoria Federica ha robat al seu germà el premi al Borbó més polèmic. La filla de la infanta Elena no fa més que protagonitzar titulars controvertits, des de discussions en públic amb ella, festes multitudinàries fins a altes hores de la matinada, parelles sentimentals… Últimament, però, es parla d’ella perquè s’està mostrant molt irrespectuosa amb el tema del coronavirus. Des que comencés el confinament que l’han enxampat saltant-se una norma rere una altra.

Aquest cap de setmana, sense anar més lluny, ha tornat a fer cas omís. Ha acudit al concert de ‘Starlite’ i no ha dubtat en treure’s la mascareta només entrar al recinte. Les càmeres de ‘Todo es mentira’ la captaven sense la mascareta, que recordem que és obligatòria, i sense guardar la distància de seguretat.

Victoria Federica, enxampada sense mascareta Cuatro

Victoria Federica, enxampada sense mascareta / Cuatro

Victoria Federica no va dur la mascareta en cap moment Cuatro

 Cuatro

Amparo de la Gama es mostrava molt enfadada amb la seva falta de respecte: “El virus no entén ni de sang reial ni de sang plebea. M’ho prenc molt seriosament. Les mesures anti-Covid estaven funcionant molt bé en el festival, però ningú no es va apropar a Victoria Federia per dir-li que es posés la mascareta. I et puc assegurar que no se la va posar en cap moment”. 

Com dèiem, el més greu de tot és que no és el primer, ni el segon, ni el tercer cop que la cacen sense fer cas de les normes. Va sortir de Madrid quan estava prohibit, va anar al supermercat acompanyada quan no es podia, va anar a una perruqueria sense mascareta ni tampoc distància… Ha deixat clar que li són igual les recomanacions -i també les prohibicions-, el que indigna perquè molts consideren que hauria de donar exemple tenint en compte que forma part de la família reial. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa