El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La ideologia de la neboda de Felip VI, més evident que mai

Victoria Federica Marichalar ha deixat molt clara quina és la seva ideologia. La filla d’Elena de Borbó ha heretat la passió nacionalista de la mare, el que demostren les desenes de complements amb la bandera d’Espanya que llueixen públicament sempre que poden. La bandera a les ulleres de sol, a les arracades, en polseres i també en el perfil d’Instagram que acaba d’obrir al públic la neboda de Felip VI.

Als seus 21 anys, Victoria Federica té clar quin és el partit polític que més s’ajusta al que pensa i al que vol. La prova d’això la trobem en el perfil d’Instagram, precisament, ja que El Español deixava caure que la noia havia començat a seguir polítics. Segueix a 1873 persones, entre els que només hi trobem dos personatges coneguts del PP de Madrid. En comprovar de quins es tracten, veiem que Victoria Federica segueix els perfils d’Isabel Díaz Ayuso i José Luis Martínez-Almeida, la presidenta de la Comunitat de Madrid i l’alcalde de la capital.

La neboda de Felip VI segueix polítics del PP / Instagram

Queda clar que Victoria Federica no fa ni cas al principi de neutralitat política que haurien de seguir els membres de la família reial. La neta més gran de Joan Carles I i Sofia de Grècia passa de tot i torna a cridar l’atenció per una badada. Resulta curiós que ells dos siguin els únics polítics als que ha fet like, tenint en compte que molts donaven per fet que la noia era més afí a VOX que la PP. Sembla que no és així, almenys pel que fa a les seves preferències a Instagram. La noia no segueix a Santiago Abascal i ni tan sols a la seva dona, la influencer Lidia Bedman.

Victoria Federica està disposada a donar-ho tot per convertir-se en influencer, el que demostra que cada vegada sigui més activa a la xarxa i que hagi començat a acudir a diversos photocalls. La neboda de Felip VI trepitja fort i vol que es parli d’ella, el que aconseguirà si continua cridant l’atenció d’aquesta manera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa