El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neta gran de Joan Carles, increpada a Instagram: “El teu avi és un lladre!”
  • CA

Victoria Federica ha adquirit el rol de la neta més mediàtica de Joan Carles i Sofia. Fins ara sempre havia estat el seu germà Froilán el que ocupava més titulars, però sembla que ha après la lliçó i ha passat a un segon pla. Ella, en canvi, està disposada a fer parlar i sembla que li encanta. De fet, és l’únic membre de la família amb un perfil a Instagram públic, el que permet que tothom segueixi allò que comparteix.

La filla petita d’Elena Borbó és notícia perquè ahir va fer un directe amb una amiga que va generar moltíssims comentaris. Va aprofitar un dels descansos entre classe i classe a la universitat per parlar una mica amb els seus seguidors. En un principi tot anava bé, amb un parell d’usuaris aprofitant per enviar un missatge patriòtic: “Visca Espanya!”, deien. Un clam al qual Victoria Federica també va unir-se: “És clar que sí!”, va cridar mentre assenyalava el brodat de la bandera espanyola que duia a la mascareta.

Victoria Federica, a l’entrada de la universitat /  Europa Press

Ara bé, les crítiques van superar en número les alabances. Molts van aprofitar per escriure missatges enverinats: “Visca la república!” o “El teu avi és un lladre“. Davant d’aquest assetjament, la jove Marichalar va decidir posar fi al directe per fugir d’aquest clima de tensió. 

Recordem que ella sempre ha estat una ferma defensora de Joan Carles, el que vam veure fa pocs dies quan va donar un cop de porta als nassos d’un reporter que li preguntava, precisament, què pensava de l’exili del seu avi: “No us canseu, eh?”, etzibava llavors de males maneres. Caldrà veure si aquesta mala experiència amb els seguidors li pren les ganes de fer un altre directe d’Instagram. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa