El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Victoria Federica i el seu xicot torero, a un lloc privilegiat durant l’última funció dels Morancos
  • CA

Victoria Federica Gonzalo Caballero segueixen immersos en una relació que els tindria d’allò més enamorats. El torero estaria captivat per la filla de la infanta Elena, tal com evidencien les fotos que publica a Instagram. Comparteixen grup d’amics, a més a més, el que els ajuda a passar molta estona junts. Aquest cap de setmana haurien aprofitat per gaudir d’una nit divertida a un teatre de Madrid, en el qual van vibrar amb l’últim espectacle de Los Morancos.

 

La parella d’humoristes celebren el seu 40è aniversari a sobre dels escenaris, una fita que els hauria motivat de cara a organitzar un xou en el qual recorden els seus millors gags. El seu tipus d’humor sembla que faria molta gràcia a la Borbó i el seu grup d’amics, que van acaparar un lloc destacat al backstage i van conèixer els artistes.

 

Victoria Federica i Gonzalo Caballero
 | Instagram @ochoa_carlitos

 

Un dels amics del torero, Carlos Ochoa, ha compartit un parell d’imatges de la nit que evidencia, precisament, aquest bon rotllo amb els Morancos. Ara bé, molts s’han fixat també en el look de Victoria Federica. La jove està acaparant un munt de mirades, recentment, en fer evident que té un vestidor bastant gran. Molts la consideren ja una it girl, una idea que sembla que torna a agafar força.

 

En aquesta ocasió ha optat per un conjunt estilístic d’allò més informal, amb un jersei blanc i negre a ratlles de coll alt i una minifaldilla en gris fosc amb botons. Mitges negres i sabatilles tipus bota de color rosa, a joc amb una jaqueta de coll camiser, han complementat l’outfit.

 

 

Vanity Fair‘ assegura que després de l’espectacle haurien acabat la nit en un restaurant mexicà, en el qual diversos testimonis els haurien vist rient de valent. Quan publicarà alguna foto el torero fent-se un petó amb Victoria Federica? Seguiran tan discrets com fins ara?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa