Amistat sorpresa: Victoria Federica i Gonzalo de ‘Las tentaciones’

Gonzalo Montoya ha patit les conseqüències de participar a ‘La isla de la tentaciones’. El jove va començar a sortir amb Susanna dins de ‘Gran Hermano’ fa sis anys, una relació que s’ha trencat per culpa de la seva actitud durant el nou reality de Telecinco. S’ha mostrat destrossat per la decisió que ha pres la seva ex, però sembla que no per això deixa de quedar amb noies.

I és que un amic de Gonzalo ha tret a la llum que Gonzalo té relació… amb un membre de la família reial. Una fotografia amb Victoria Federica ha deixat tothom de pedra: com és que Gonzalo ha quedat per sopar amb la filla de la infanta Elena?

Victoria Federica, de sopar amb Gonzalo de 'La isla de las tentaciones'   Instagram

Victoria Federica, de sopar amb Gonzalo de ‘La isla de las tentaciones’ /  Instagram

Han publicat a Instagram una fotografia de Victoria Federica en un sopar amb un grup d’amics ben gran entre els quals es trobava Gonzalo. No hem d’oblidar que la Borbó té xicot, un DJ que també estava present en el sopar. Què uneix a la parella amb Gonzalo? És el xicot de Victoria Federica qui manté relació amb el concursant de ‘La isla de las tentaciones’? Perquè molts dels altres convidats també es dediquen al món de les discoteques, el que fa pensar que Victoria Federica ha anat com a acompanyant del xicot.

Gonzalo, de 'La isla de las tentaciones'   Telecinco

 Telecinco

Aquesta no és la primera relació entre el reality i la Casa Reial. De fet, va filtrar-se que la princesa Elionor seria una gran fan del programa. De ben segur que ha mort enveja en veure la seva cosina en companyia d’un dels protagonistes. 

 

Nou comentari