La neta gran de Joan Carles, de festa multitudinària i sense mascareta

Victoria Federica s’ha convertit en la neta més mediàtica i controvertida de Joan Carles. Des que va començar el confinament el passat mes de març, que ha acumulat una polèmica rere una altra. L’han enxampat saltant-se les normes de seguretat més d’una desena de vegades, un mal exemple que li ha generat moltes crítiques… però que sembla que no li han fet reaccionar.

No ha après la lliçó, certament. I és que aquest cap de setmana, amb el confinament de Madrid present, no ha tingut vergonya en ensenyar que es trobava en una festa clandestina amb un munt de gent. Superaven clarament el nombre màxim de persones que es poden reunir, no mantenien distància entre ells i ni tan sols duien mascareta. 

 

 

Cas omís a les normes anticovid en una festa al barri de Salamanca a la qual van acudir Victoria Federica i el seu xicot, el DJ Jorge Bárcenas. Que ho hagin publicat a Instagram sense amagar-se deixa clar que els hi és tot absolutament igual, una actitud denunciable que els torna a col·locar com un mal exemple. 

Nou comentari