El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La festa de Victoria Federica, tacada pels insults dels amics als periodistes
  • CA

Victoria Federica ha celebrat en gran la seva festa d’aniversari. La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar feia 19 anys, el que ha volgut commemorar amb una festassa a una discoteca de Madrid. Envoltada d’un munt d’amics, la jove Borbó ha omplert el local amb els cadells de la jet-set. Ara bé, no ha estat una nit tranquil·leta…

I és que no va poder evitar que es filtrés el lloc, dia i hora de la celebració. Això va provocar que un munt de paparazzi es congreguessin a les portes de la discoteca, el que no va fer gens de gràcia als seus amics. Així ho van comprovar les càmeres de ‘Socialité’, que van captar com alguns dels seus companys s’enfrontaven a la premsa. Van empènyer a alguns periodistes i van arribar a insultar-los, una actitud molt grollera amb la qual buscaven evitar que els fotografiessin a ells i a Victoria Federica. En el vídeo que va emetre el programa de Telecinco, per això, es pot veure com la jove intenta tranquil·litzar els amics. 

Amics de Victoria Federica, enfadats Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Telecinco

L’ambient va acabar calmant-se, amb la qual cosa va començar la festa a una de les discoteques més famoses de la capital. Allà tenien un reservat, el que els ajudaria a intentar passar desapercebuts. 

Com va anar vestida? Amb un top negre d’escot halter i bardot a alhora, amb les espatlles al descobert però lligat al coll, a joc amb la minifaldilla del mateix color. 

Victoria Federica, envoltada d'amics Instagram

Victoria Federica, envoltada d’amics / Instagram

Victoria Federica, a la seva festa d'aniversari Instagram

Victoria Federica, a la seva festa d’aniversari / Instagram

Alguns amics van publicar fotografies de la festa, les quals van permetre que es vegi com va anar des de dins. Gràcies a això se sap que van fer-li una sorpresa, quan van treure dos pastissos sense que s’ho esperés: un de xocolata negre i un altre de blanc, amb dues bengales per celebrar-ho.

Imatges de dins de la festa de Victoria Federica Instagram

 Instagram

Una festa que va començar molt malament, però que va acabar fent molt feliç la jove Marichalar. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa