El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Victoria Federica torna a saltar-se les normes: sense mascareta ni distància
  • CA

Victoria Federica no volia quedar-se tancada a casa amb la seva mare tot el confinament, per la qual cosa va fer cas omís de les recomanacions sanitàries i va marxar a una finca de Jaén amb el seu xicot. Acompanyats d’uns amics, estarien passant un aïllament la mar de divertit tal com evidencien les fotos que publiquen a Instagram. La filla de la infanta Elena no ha donat molt bon exemple amb aquest comportament, el que ara empitjora encara més.

La jove ha aprofitat que el municipi on es troba comença la desescalada i ha acudit a una perruqueria. Fins aquí tot correcte, el problema ha estat que la propietària del local ha publicat una fotografia amb ella per fer publicitat i han acabat molt mal parades.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una niña de lo más #dulce y #encantadora #disfruta de tu visita por #villacarrillo?????? #bienvenida

Una publicación compartida de ??????? ?????????? (@abigailpeluqueria) el

Per què? En aparèixer abraçades, sense complir amb la distància de seguretat, ni mascareta posada ni guants. Tot és obligatori, però sembla que a Victoria Federica li és ben igual. “Una nena d’allò més dolça i encantadora. Gaudeix de la teva visita per Villacarrillo”, escrivia la propietària de la perruqueria. 

Un comportament inadequat, similar al del seu germà Froilán que també va fer les maletes quan l’Estat va prohibir els desplaçaments. Ell es troba a un altre municipi andalús, en companyia d’uns quants amics. Queda ben clar que els nebots del rei Felip no volen complir les normes com tota la resta. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa