El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Imatge curiosa de Victoria Federica: serveix cervesa a la barra d’un bar
  • CA

La filla de la infanta Elena ha robat protagonisme al seu germà Froilán. Victoria Federica s’ha fet gran i ha començat a sortir de festa i protagonitzar històries a la premsa del cor. Surt des de fa un parell de mesos amb un conegut DJ madrileny, el que provoca que cada vegada sigui més habitual veure-la de discoteca en discoteca. 

Aquesta setmana l’hem pogut veure, a més a més, en una situació molt surrealista. Victoria Federica ha abandonat definitivament la imatge de nena bona i discreta que mantenia fins ara, quan ha començat a agradar-li cridar l’atenció dels mitjans.

Victoria Federica i el DJ Jorge Bárcenas / Europa Press

Natural i sense vergonya, s’ha decidit a acudir a un dels bars de moda de Madrid… per servir a la barra. Es tracta d’un local que s’omple dels fills de la jet-set de la capital, entre els quals destaca Victoria Federica. Acompanyada de la seva amiga Tana Rivera, filla del torero Fran Rivera i l’aristòcrata Eugenia Martínez de Irujo, han gaudit d’una nit diferent en la qual han provat sort com a cambreres durant uns instants.

La revista ‘Semana‘ ha tingut accés a unes imatges molt curioses de la filla de la infanta Elena, que aprenia a servir cervesa a la barra. 

De ben segur que la família reial mai no s’hauria imaginat aquesta estampa. Caldrà veure si rep alguna reprimenda o si segueixen permetent a la jove que gaudeixi de la seva joventut.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa