Victoria Federica, a punt de ser atropellada: “Què fas, gilip…?”

Victoria Federica torna a ser protagonista de la premsa del cor. La filla de la infanta Elena ha viscut un episodi molt controvertit que la fa notícia després de dies allunyada dels titulars. Què ha passat? Els paparazzi la segueixen dia sí dia també, el que ha permès que l’enxampin en una situació molt desagradable. 

La Borbó es trobava a la sortida de la universitat en companyia d’una amiga, amb qui esperava que arribés el cotxe que les portaria a casa. El problema? Que Victoria Federica estava esperant amb els peus a dins de la carretera, el que va produir que un cotxe que estava intentant aparcar just en aquell lloc li donés un cop. Unes imatges que ha emès Antena 3.

Victoria Federica, enfadada   Antena 3

Fes-hi clic per veure el vídeo / Antena 3

Victoria Federica   Antena 3

 Antena 3

En el vídeo es veu la seva amiga agafant Victoria Federica del braç per apartar-la, ja que el cotxe li podria haver fet molt de mal. Ella, en adonar-se que la podria haver atropellat, es mostrava visiblement enfadada.

“Què fas? Que m’has donat, chalaoGilipolles“, escridassava. Semblava que s’ho prenia a broma, poc abans que donés un cop de peu a l’aire que tenia com a destí el cotxe en qüestió. Una reacció a l’ensurt que ha generat un munt de comentaris a la xarxa i que la torna a envoltar de polèmica. 

Nou comentari