Preocupació per un tertulià de ‘Sálvame’: “Vull morir, estic perdut i depressiu”

Víctor Sandoval ha reconegut que té moments molt dolents en el qual desitja posar fi a la seva vida

Víctor Sandoval ha viscut un any molt complicat en perdre els seus dos pares per culpa de la Covid-19. El col·laborador de Sálvame establert a Sitges ha reaparegut a plató després d’uns mesos desaparegut i no ha pogut evitar emocionar-se en reconèixer que no està bé.

“La setmana passada vaig passar-ho molt malament… Vaig parlar amb el director del programa perquè em trobava malament a plató. Em trobava sense rumb, sense orientació, perdut. Em va dir que havia de mirar les coses d’una altra manera i involucrar-me més. Doncs mira, jo no paro d’involucrar-me i ara em dieu que no estic atent?”, es queixava.

És conscient que podria donar més de si, però també demana empatia: “He estat en una època molt depressiva. He passat un any horrorós, fatal. Tinc la maleïda mania de pensar que tothom va contra mi, sóc una drama queen. No veig el got mig ple, el veig buit i trencat. Hi ha dies que penso que tant de bo morís d’un infart a la nit mentre dormo per no assabentar-me. Ho dic seriosament. Hi ha dies en els quals em pregunto per què visc. Em llevo, passejo al gos i quan em truquen vinc a treballar. Però el dia en el qual no em truqueu i no tingui feina, què faré? Amb 54 anys? Ja no serveixo de res”.

Víctor Sandoval se sincera en el plató de ‘Sálvame’ / Telecinco

Sumit en un pou de tristesa i desesperació, els companys van intentar animar-lo sense èxit. El col·laborador està enfonsat i necessita temps per reflexionar i recuperar-se.

Nou comentari