El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Motí contra Verónica Forqué a ‘Masterchef’: “Filla de p…”
  • CA

Verónica Forqué ha tornat a ser la protagonista indiscutible de l’últim programa de Masterchef. Ha fet embogir els seus companys una altra vegada, encara que aquest cop ha estat encara més desagradable i això li ha comportat conseqüències. Estaven realitzant la prova per equips a l’exterior quan ella s’encoratja i començava a donar ordres als companys de males maneres. Per culpa seva l’ambient era molt tens i incòmoda, especialment quan agafava els plats que havien preparat Carmina Barrios i Belén López i els llençava a la brossa. Immediatament, una començava a plorar d’impotència i l’altra la insultava: “Però què has fet? Filla de p…”. La resta de companys demanava a Verónica que es tranquil·litzés, però ella seguia amb la seva actitud. És per això que van decidir unir-se i fer un motí contra ella.

Per primer cop en la història del programa, els concursants s’unien contra una companya per fer-la fora de la cuina. Entre ells van llançar-la a una barqueta que hi havia en un estanc a prop dels fogons: “No podem més. Hem muntat un cop d’Estat. Que no la deixin sortir d’allà i que no vingui, si us plau”. Van acabar fins als nassos d’ella, el que demostra que no volen seguir suportant la seva actitud dèspota. Els tres membres del jurat de Masterchef no feien més que riure, el que enfadava a molts teleespectadors.

Pel que fa a la resta del programa, cal destacar la doble expulsió amb la que van sorprendre. Els perjudicats? Arkano i Iván, que es queden fora i no arribaran a la final. David Bustamante, per la seva banda, aprofitava per parlar malament dels companys i deixar clar que li era igual a qui fessin fora sempre que no fos a ell. El cantant ho està donant tot i el seu concurs està agradant molt, amb la qual cosa és probable que arribi a convertir-se en un dels finalistes d’aquesta edició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa