El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Verónica Forqué contra Isabel Pantoja: “Moriràs sola com una desgraciada, sense que ningú t’estimi”
  • CA

Verónica Forqué no havia acudit mai al Sábado Deluxe, però de ben segur que no oblida la seva primera entrevista allà. L’actriu ha estat protagonista aquest dissabte durant una conversa que ha deixat els teleespectadors amb la boca oberta. Per què? Davant d’algunes confessions inesperades i un atac sense precedents a Isabel Pantoja.

Anem a pams. L’exitosa intèrpret ha deixat clar que no li fa vergonya fer certes confessions públicament. Entre elles, que fuma marihuana cada dia: “Sóc una professional de la marihuana. Sempre ho faig a la nit, quan he acabat de treballar. La maria és l’única cosa que m’agrada. De fet, alcohol no en bec”. Conscient de la repercussió que podia tenir aquesta sinceritat, ha recalcat que no volia fer apologia al respecte: “M’agrada apropar-me al moment de la meva mort amb aquesta serenitat. Ara bé, no estic orgullosa d’això i segurament la deixaré. El que sí que és cert és que jo legalitzaria totes les drogues perquè així acabarien les màfies”, deia.

Verónica Forqué concedeix una entrevista explosiva a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

Ara bé, com dèiem, aquests no són els únics titulars que va deixar durant l’entrevista. Van aprofitar la seva estada a plató per preguntar-li sobre el tema estrella de la premsa del cor durant aquests últims mesos, la guerra familiar en la família Pantoja. L’actriu no podria haver estat més clara: “Els fills sempre tenen raó, encara que s’equivoquin Isabel, de què vas? Et queden dos minuts i mig de vida i tens un fill i una filla. Estàs boja, adormida. S’ha de despertar a aquesta dona. Moriràs com una desgraciada sense que ningú no t’estimi. A tu t’agrada que ningú no t’estimi?”.

Una Verónica Forqué explosiva i sense pèls a la llengua, que no va dubtar en deixar verda la cantant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa