Verónica Forqué deixa verd l’ex en unes declaracions molt cruels

Verónica Forqué torna a protagonitzar titulars. L’actriu n’ha acumulat uns quants aquestes últimes setmanes per les declaracions controvertides que ha anat encadenant. Les últimes? Sobre la separació del seu marit. Ho ha fet a Masterchef, en una conversa molt íntima amb la seva companya Terelu Campos. La guanyadora de quatre premis Goya va tenir una relació amb el director Manuel Iborra, pare de la seva única filla: “Vaig estar amb ell 34 anys de la meva vida, així que el considero l’amor de la meva vida i crec que sempre ho serà perquè mai no hi haurà un altre”.

Van començar el 1981 i van anunciar la seva inesperada ruptura el 2014, moment en el que van deixar de tenir contacte tal com ha reconegut ara: “Amb Manuel em vaig separar fa ara sis anys i mai més no hem tornat a parlar. Va acabar la relació perquè ell va voler que acabés. Jo l’estimava, però no podia suportar-lo perquè era un avorriment de vida… Semblava una àvia de 80 anys. Ara estic molt zen i he de trobar l’equilibri”.

Verónica Forqué se sincera en una entrevista al 'Sábado Deluxe' / Telecinco
Verónica Forqué se sincera en una entrevista al Sábado Deluxe / Telecinco

Reconeix que la separació va ser molt dura per a ella, el que ja va dir en una entrevista de l’any passat a Público: “Vaig patir una depressió horrorosa el 2014 quan vaig adonar-me que havia deixat d’estimar a l’amor de la meva vida. La vaig superar amb medicaments i psicoanàlisi, però després va morir el meu germà i va ser un altre cop molt dur. El meu ex ha estat un gran pare i era molt organitzat a casa, però era molt insípid. Si fes una llista dels plans que vam fer junts en aquells 34 anys, em bastaria amb els dits d’una mà”. Unes declaracions dures cap al pare de la seva filla, de qui no ha tornat a tenir notícia des de la separació. De nou, un atac de sinceritat de l’actriu que la col·loca a primera línia mediàtica.

Nou comentari