El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Verónica Forqué perd els papers i protagonitza un incident surrealista a l’aeroport
  • CA

Verónica Forqué és una dona de caràcter. Darrerament ho ha demostrat en diverses entrevistes controvertides, al que ara se suma un incident estrambòtic amb un reporter del programa de Telecinco Viva la vida. L’exitosa actriu es trobava a l’aeroport de Madrid quan rebia una advertència per la Policia Nacional, que no la deixava viatjar perquè no duia amb ella el justificant necessari per agafar un avió. Visiblement nerviosa, no li va fer gens de gràcia que hi hagués una càmera davant gravant l’escena i va acabar esclatant: “No, no no. Go away. No és el moment. No entens l’espanyol? Go, go go. No em molestis que tinc problemes amb els bitllets”, deia al reporter de males maneres mentre l’empenyia.

Una escena que ràpidament es feia viral, així com el seu perdó posterior: “Ja se m’ha passat el mal humor. Quin mal moment, no tinc el paper que necessito perquè em deixin volar. El senyor agent… Aquell és mono, però són molt estirats. Aquell amb la cueta que no representa el cos perquè la porta mal feta… Vaja, que he perdut el justificant. I have lost it, my darling, and I’m looking for it. Espero que el meu representant me l’enviï. Ramón, help“, explicava que havia perdut el paper i que l’estava buscant en una barreja de castellà i anglès.

Finalment rebia el justificant que li permetia viatjar per motius laborals i els policies la deixaven passar. Exageradament contenta, així li explicava al reporter: “I got it! L’he aconseguit. Els senyors agents em deixaran passar ara, espero. Has vist aquell passatger mexicà que no sabia? És molt fort, eh, la gent. Tothom està despistat o jo estic molt negativa. Guarda testimoni gràfic d’aquest moment, que és molt important. No m’estresseu, que el teu estrès no em pertany perquè ets canari. Tinc uns nervis… Si vens a Tenerife, has de venir a veure’m”.

Una escena surrealista que convertia l’actriu en tendència a Twitter, que s’omplia de bromes al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa