‘Vanity Fair’ acomiada la directora de moda per fer comentaris racistes

La versió espanyola de ‘Vanity Fair‘ ha acomiadat la directora de moda, Beatriz Moreno de la Cova, després que emetés una sèrie de comentaris racistes a Instagram. La revista considera que són declaracions “ofensives i indefensables“, per la qual cosa es veuen forçats a prendre una decisió dràstica.

Així ho han anunciat en un comunicat que han compartit a la xarxa, en el qual expliquen què ha passat: “Hem pres una acció immediata. Com a empresa tenim tolerància zero al racisme i a qualsevol comentari que evoqui al racisme. Aquesta persona ja no treballa per a la companyia”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Vanity Fair Spain (@vanityfairspain) el

La directora va publicar un story que ha acabat portant-la a l’atur: “No sóc racista“, deia, “però és que totes les xineses les veig iguals i a les negres també i a les blanques també”. Unes paraules que l’empresa ha titllat de racistes, el que no poden permetre: “Els nostres equips editorials de moda i bellesa tenen l’objectiu de promoure i celebrar la diversitat i la inclusió”. El que feia impossible la continuïtat de Beatriz.

Una polèmica que acaba amb un acomiadament que està fent parlar molt. 

Nou comentari