El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Vanity Fair’ acomiada la directora de moda per fer comentaris racistes
  • CA

La versió espanyola de ‘Vanity Fair‘ ha acomiadat la directora de moda, Beatriz Moreno de la Cova, després que emetés una sèrie de comentaris racistes a Instagram. La revista considera que són declaracions “ofensives i indefensables“, per la qual cosa es veuen forçats a prendre una decisió dràstica.

Així ho han anunciat en un comunicat que han compartit a la xarxa, en el qual expliquen què ha passat: “Hem pres una acció immediata. Com a empresa tenim tolerància zero al racisme i a qualsevol comentari que evoqui al racisme. Aquesta persona ja no treballa per a la companyia”.

La directora va publicar un story que ha acabat portant-la a l’atur: “No sóc racista“, deia, “però és que totes les xineses les veig iguals i a les negres també i a les blanques també”. Unes paraules que l’empresa ha titllat de racistes, el que no poden permetre: “Els nostres equips editorials de moda i bellesa tenen l’objectiu de promoure i celebrar la diversitat i la inclusió”. El que feia impossible la continuïtat de Beatriz.

Una polèmica que acaba amb un acomiadament que està fent parlar molt. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa