El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actriu Vanesa Romero relata les seqüeles que li ha provocat el coronavirus
  • CA

Vanesa Romero, coneguda pel seu paper a La que se avecina, va contagiar-se de coronavirus a l’inici de la pandèmia. No ha estat fins ara, però, que ha relatat com de malament que ho va viure: una malaltia que li va deixar moltes seqüeles. 

N’ha parlat durant un acte promocional d’una campanya de benestar psicològic, el que li ha donat ales per confessar davant d’El Español que ha patit molta angoixa: “He passat molta por. Em vaig contagiar al principi de tot això, quan no se sabia pràcticament res i hi havia molta falta d’informació. Psicològicament, passes de tenir angoixa a incertesa. Gestionar tot això és molt complicat”.

L’alacantina reconeix que ha estat “molt fotuda”: “El coronavirus em va deixar moltes seqüeles. Tenia una debilitat muscular molt gran, un esgotament espectacular, em faltava l’aire, vaig perdre el gust i l’olfacte… De fet, encara avui no l’he recuperat del tot. Encara sento a vegades una olor de sofre molt estranya. Han estat uns mesos molt difícils”. En el seu cas, a més a més, era tot una mica més complicat perquè era pacient de risc: “Jo tinc asma, el que ho feia tot encara més dur”. 

 

 

A aquest mal moment de salut també se suma la recent separació del seu xicot, la que acaba de confirmar. Després de cinc anys amb Alberto Jiménez, bateria del grup de música Showpay, van decidir trencar la relació el passat mes d’octubre: “No vull parlar del tema, són moments íntims i complicats”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa