El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La surrealista proposta de Leticia Sabater a Valtònyc
  • CA

Leticia Sabater està preparant nou hit per a aquest Nadal. La cantant catalana se supera cada dia i les seves cançons són cada vegada més estrafolàries, el que fa que els seus seguidors no s’avorreixen mai amb ella. El que no s’esperaven de cap de les maneres, però, és que Leticia volgués fer una col·laboració amb el raper mallorquí Valtònyc. Ha estat ell l’encarregat de treure a la llum la surrealista proposta de Sabater, que va contactar amb ell a través d’Instagram: “Hola, Josep. Què tal? Encantada, sóc Leticia Sabater. Estic preparant un temazo d’electro house, d’estil les Pepas de Farruko. M’agradaria saber si t’agradaria fer una col·laboració amb mi”.

El raper, exiliat a Bèlgica, ha compartit la captura de pantalla del missatge en un tuit que evidencia la seva estupefacció: “En quina realitat paral·lela vivim? Hagués estat èpic”. La resposta de Valtònyc a la proposta, però, ha estat negativa: “Hola, Leticia, encantat de saludar-te. Doncs ara mateix estic estudiant i treballant alhora i no tinc temps per a la música, fa un temps que l’he deixat apartada. Gràcies per l’oferta, m’ha fet molta il·lusió i a veure si pot ser més endavant, em quedo el teu contacte. Si passes per Bèlgica algun dia estaré encantat de rebre’t. Una abraçada”.

Leticia Sabater no es tanca les portes a fer una col·laboració amb qui sigui, el que demostra que té ganes de seguir oferint música nova que sorprengui els seus fans. De moment es queda sense l’opció de fer un tema amb Valtònyc, però de ben segur que té altres idees igual de fresques i innovadores.

Una parella artística estranya i extravagant que potser arriba a ser realitat d’aquí a un temps.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a setembre 10, 2021 | 10:51
    fat boy setembre 10, 2021 | 10:51
    Doncs jo, des que vaig sentir al Manolo Escobar cantant White Christmas (i com de be ho feia) ja m'ho crec tot.
  2. Icona del comentari de: Luisnomeacuerdo a setembre 10, 2021 | 11:33
    Luisnomeacuerdo setembre 10, 2021 | 11:33
    El valtonic tiene aparcada la musica desde hace 1714 años.
    • Icona del comentari de: fat boy a setembre 10, 2021 | 13:23
      fat boy setembre 10, 2021 | 13:23
      I tu el que Espanya limiti al sud amb una vergonya des de fa 1705 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa