El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpresa a presó: un membre de la família reial visita Iñaki Urdangarin
  • CA

L’estat d’alarma també afecta als presos, entre els quals s’inclou Iñaki Urdangarin. L’exduc de Palma no pot gaudir aquests dies del permís que li va concedir el jutge per poder sortir de presó els caps de setmana. Tampoc no pot traslladar-se al centre de voluntariat i, ni tan sols rebre visites. 

Fa gairebé dos anys del seu ingrés al centre penitenciari de Brieva, una localitat d’Àvila a la qual la infanta Cristina es trasllada molt sovint per visitar el seu marit. Aquests dies no ho pot fer, en estar reclosa a Ginebra amb els seus fills. Ells tampoc no estan veient el pare durant aquests moments de tanta angoixa.

Qui va ser l’última persona que va visitar Urdangarin abans del confinament? Segons ‘Vanitatis‘, no va ser la seva dona. Parlem de la infanta Elena, que va voler visitar el cunyat a presó per donar-li ànims. L’hauria visitat dissabte 14 de març, el mateix dia que el president del govern espanyol anunciava l’estat d’alarma.

Infanta Elena / Europa Press

La Infanta va voler traslladar-se a Àvila per estar amb Urdangarin durant una bona estona, abans que es prohibissin les visites. Alguns testimonis expliquen al mitjà que la Infanta va arribar en cotxe, que va creuar el pati interior de la presó i que va estar bastant estona amb el cunyat. 

Un Iñaki que està més confinat que mai durant un tancament que dura ja pràcticament dos anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa